Press "Enter" to skip to content

Welke verschillende soorten duo rolgordijnen zijn er?

Als je een nieuwe woning hebt, is het tijd om deze in te richten. Op deze manier maak je van je huis echt een thuis. Je wilt misschien alles meteen in één keer kopen, maar dat is niet altijd haalbaar of verstandig. Het is beter om stap voor stap te werk te gaan en elk element rustig uit te kiezen. De inrichting van een woning is cruciaal voor het creëren van een aangename, functionele en ontspannen leefomgeving. Een goede inrichting houdt rekening met alle aspecten van het dagelijks leven, van de indeling van de ruimtes tot de keuze van meubels, verlichting en accessoires. Bij het inrichten van een woning is het belangrijk om stil te staan bij wat er nodig is om comfortabel te kunnen leven. 

Zeker duo rolgordijnen zijn zeer belangrijk voor een functionele en comfortabele leefomgeving. Duo rolgordijnen zijn een populaire keuze voor ramen en deuren, omdat ze makkelijk te bedienen zijn en veel licht kunnen filteren. Er zijn allerlei soorten duo rolgordijnen op de markt, dus het is belangrijk om te weten welke soort het beste bij uw behoeften past. Maar welke soorten duo rolgordijnen zijn er? In deze blog bespreken we de opties. Hierdoor kun je altijd de beste keuze maken!

Elektrische duo rolgordijnen

Wil je graag meerdere duo rolgordijnen met 1 klik kunnen bedienen? Dan kunnen elektrische duo rolgordijnen uitkomst bieden. Elektrische duo rolgordijnen kunnen zowel via een afstandsbediening als een smartphone worden bediend. De motor van de elektrische duo rolgordijnen kan vooraf alvast worden voorgeprogrammeerd. Hierdoor hoef je de mooie elektrische duo rolgordijnen alleen nog maar zelf een plekje te geven.  

Verduisterende duo rolgordijnen

Ben je op zoek naar duo rolgordijn verduisterend? Je vindt verduisterende duo rolgordijnen vaak terug in de slaapkamer. Echter kunnen ze ook prima in andere ruimtes worden gebruikt. Het is wel handig om rekening te houden met het feit dat ze beschikken over open banen. Dit zorgt ervoor dat ze nooit helemaal 100% verduisteren. 

Duo plissé rolgordijn

Een duo plissé rolgordijn beschikt over een andere structuur dan de overige duo rolgordijnen. De dichte banen beschikken over 7 geplisseerde plooien. Dit resulteert in een geluiddempend effect. Bovendien passen ze perfect in een landelijke of vintage inrichting. 

Waar kun je duo rolgordijnen kopen? 

HEWO heeft het grootste assortiment aan duo gordijnen op maat beschikbaar. Kies voor prachtige verduisterende duo rolgordijnen, of ga voor optimaal gemak met elektrische duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen van HEWO vind je in heel erg veel verschillende soorten en kleuren. Bovendien profiteer je van een snelle levering en uitstekende service. 

Comments are closed.