Press "Enter" to skip to content

Hoe verzend jij jouw verkochte items altijd?

Je ziet de advertenties en de reclames wel eens voorbij komen. "Draag je het niet? Verkoop het dan?". Vinted is een gigantisch groot platform van wereldwijd niveau waar jij jouw oude items kan verkopen. Of dit nu kleding is, schoenen zijn, kinderkleding of zelfs items van jouw huisdier. Je kan het allemaal verkopen op dit platform. Maar het is dan natuurlijk wel goed dat wanneer je iets verkocht hebt je het ook netjes inpakt. Hoe netter hoe beter natuurlijk. Want je wilt wel goede reviews krijgen zodat steeds meer mensen natuurlijk online kopen bij jou en jij al jouw items uiteindelijk kan verkopen en er vanaf bent. 

 

Altijd goed verzenden zodat het netjes aankomt

Laten we even gaan kijken naar het juist verzenden van items. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste verzend doos gebruikt wanneer je iets gaat verzenden. Wanneer je het goed wilt aanpakken moet je het natuurlijk zo doen dat het netjes verpakt is. Want dan krijg je uiteraard goede reviews en zullen mensen alleen maar meer bij je kopen. Denk bijvoorbeeld aan het versturen in een vouwdoos. Zo heb je altijd een nette doos die je kan verzenden met de items erin die gekocht zijn. Maar je hebt ook altijd nog andere verzendopties natuurlijk. Of in ieder geval inpak opties. Want is iets klein en past het door de brievenbus dan kan je altijd nog een brievenbusdoos pakken of een luchtkussen enveloppen. Want dat is dan natuurlijk makkelijker en netter dan wanneer je iets in een grote vouwdoos verzend.

 

Een kleinigheidje om het iets persoonlijker te maken

Het is ook altijd leuk als je iets kleins en persoonlijks erbij doet. Denk bijvoorbeeld al aan een handgeschreven kaartje. Dat doet de koper en ontvanger veel goed. Dan voelt het alsof je ook echt de moeite hebt genomen om het in te pakken en het te versturen. Het is iets kleins, maar het zorgt wel voor leuke reacties als ze het open maken. Of ze nu maar 1 item kopen of 2 items. Het is altijd fijn wanneer je als ontvanger merkt dat er moeite is gedaan om jouw pakketje zo goed en mooi mogelijk te verpakken zodat het ook nog eens mooi aankomt.

En met deze kleine moeite kan jij al heel gemakkelijk een eigen webshop beginnen. Zonder enige kosten een account op Vinted aanmaken, zorgen dat je de pakketjes altijd netjes verpakt en dan is er niets aan de hand en kan jij jouw items gemakkelijk online verkopen. 

Comments are closed.